Tunceli’yi ağustos ayında dolu vurdu

Tunceli'nin Hozat ilçesine bağlı Sarısaltık köyünde dolu yağışı etkili oldu.

Tunceli'nin Hozat ilçesine bağlı Sarısaltık köyünde dolu yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düştüğü bölgede vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Son dönemlerde kavurucu sıcakların etkili olduğu Tunceli'de termometrelerde aşağı yönlü değişim yaşanmaya başladı. Hozat ilçesine bağlı Sarısaltık köyünde, bir anda bastıran dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düştüğü bölgede vatandaşlar, uzun zamandır ağustos ayında dolu yağışı ile karşılaşmadıkların belirtti. Köyde yaşayan vatandaşlar, dolu yağışı nedeni ile bahçelerinin zarar gördüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu