Tunceli'de terör operasyonu

Valilik:- "Bölücü terör örgütüne üye olma suçlamasıyla 6 şahsın ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ele geçen dijital malzeme ve dokümanlara el konulmuştur"

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de bölücü terör örgütüne üye olma suçlamasıyla ev, iş yeri ve araçlarında arama yapılan 6 şüphelinin, ifadeye çağrıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında kent merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında bölücü terör örgütüne üye olma suçlamasıyla 6 şahsın ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ele geçen dijital malzeme ve dokümanlara el konulmuştur. Bahse konu şüpheli şahıslar yapılan aramalara müteakip Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeye çağrılmışlardır."


AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı