Tunceli'de terör operasyonu

Gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından tutuklandı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ünün "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından tutuklandığı bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Tunceli merkez ve Pertek ilçesinde bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen kişilerin yakalanmasına yönelik güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi.

Operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü silahlı terör örgütüne üye olmak suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuş, 1 şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızında desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."



AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü