Tunceli'de terör operasyonu

Pülümür ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada bir asker yaralandı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pülümür ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup terör örgütü mensubu arasında çıkan çatışmada bir asker yaralandı.

Edinilen bilgiye, ilçe kırsalında güvenlik güçleri tarafından devam eden operasyonda bir grup terör örgütü mensubuyla temas sağlandı.

Temas sonrasında çıkan çatışmada bir asker yaralandı.

Askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edilen askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Çatışmanın devam ettiği bölgeye karadan ve havadan takviye birlikler sevk edilirken, bölgeye gönderilen 2 kobra tipi taarruz tipi helikopterin teröristlerin kaçış alanlarını ateş altına aldığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı