Tunceli'de doçka silahı ve mühimmatı ele geçirildi

Valilik:- "Operasyon kapsamında terör örgütü mensuplarına ait bir doçka silahı, 9 doçka mühimmatı ve bu silaha ait çatal ayak ele geçirildi"

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda, bir doçka silahı, 9 doçka mühimmatı ve bu silaha ait çatal ayak ele geçirildiği belirtildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Tunceli'de terörist unsurların bulunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığınca Nazımiye ilçesine bağlı Büyükyurt Çayı bölgesinde operasyon gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Operasyon kapsamında terör örgütü mensuplarına ait bir doçka silahı, 9 doçka mühimmatı ve bu silaha ait çatal ayak ele geçirildi. Ayrıca aynı silaha ait 156 boş şerit ve bir doçka harbisi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile muhafaza altına alınmıştır."



AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü