Tunceli'de 20 alan "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi

İl merkezi, Ovacık ve Nazımiye ilçesinde bazı alanlar 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de il merkezi, Ovacık ve Nazımiye ilçesinde belirlenen bazı alanların 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan Tunceli merkez, Ovacık ve Nazımiye ilçesi sınırları içindeki 20 ayrı bölgenin 12 Temmuza kadar özel güvenlik bölgesi olarak ilan edildiği belirtildi.

Halkın can ve mal güvenliği için özel güvenlik bölgelerine mülki amir izni olmadan girişlerin yasaklandığı vurgulanan açıklamada, Tunceli merkez bağlı 5, Ovacık ilçesinde 13 ve Nazımiye ilçesinde ise 2 bölgenin özel güvenlik bölgesi ilan edildiği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü