Tunceli'de 2 adet el yapımı patlayıcı imha edildi

Valilik:- "Tespit edilen el yapımı patlayıcı maddeler nöbetçi savcılığın talimatı doğrultusunda yerlerinde imha edilmiştir. Her iki olayda da can ve mal kaybı olmamıştır"

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de arama tarama faaliyeti sırasında tespit edilen 2 el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak imha edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Tunceli merkez kırsalında bugün askeri birimlerle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından arazi arama tarama faaliyeti yapıldığı bildirildi.

Çalışmalar sırasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşendiği belirlenen 2 adet el yapımı patlayıcı bulunduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tespit edilen el yapımı patlayıcı maddeler nöbetçi savcılığın talimatı doğrultusunda yerlerinde imha edilmiştir. Her iki olayda da can ve mal kaybı olmamıştır. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızında desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."


AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı