Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma açıldı

Yoğun tipi ve görüş mesafesi olmaması nedeniyle dün trafiğe kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu bu sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

Yoğun tipi ve görüş mesafesi olmaması nedeniyle dün trafiğe kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu bu sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

Tunceli Valiliği tarafında konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Yoğun tipinin uzun mesafe görüşü kapatması nedeniyle trafiğe kapatılan Muti Köprüsü (Erzincan il sınırı) ile Pülümür ilçe merkezi arasında kalan yol, bu saat itibarıyla araç trafiğine açılmıştır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan