Tunceli Belediyesi dalgıç ekibinden, boğulma vakalarına karşı eğitim

Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ve dalgıç ekibi, boğulma vakalarına karşı eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ve dalgıç ekibi, boğulma vakalarına karşı eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalış amiri Kerim Gündüz öncülüğünde gerçekleştirilen eğitim çalışması çerçevesinde Munzur Nehrinde 10 kilometrelik alanda dalış ve kıyı arama-tarama faaliyeti gerçekleştirildi. Eğitim çalışmasında su üstü ve su altında olası kazalara müdahale etme becerisinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtilerek, önümüzdeki günlerde dalış eğitimlerinin devam edeceği kaydedildi.

Öte yandan Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların suya girerken gerekli tedbirleri almaları ve can güvenliklerini tehlikeye atacak hareketlerden kaçınmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara