Tuncay Özkan GİZLİ NURCU mu?

Kanaltürk'ün İpek'e satışı kamuoyunda farklı söylentilerin yayılmasına yol açtı.

Kanaltürk televizyonunun Koza-İpek Grubu’na satışının yarattığı şok etkisi sürüyor. Kanaltürk televizyonunun yayın politikasını ve Tuncay Özkan’ın siyasi çizgisini bilenler bunun basit bir satış işlemi olmadığını düşünüyor.

 

O RÖPORTAJ YENİDEN HATIRLANDI

 

Tuncay Özkan’ın yıllar önce Fethulah Gülen’le ABD’de yaptığı bir röportajda, Özkan saygılı bir şekilde sorular soruyordu. Komplo teorilerinin uçuştuğu medya dünyasında şimdi bu senaryo konuşulmaya başlandı. “Acaba Tuncay Özkan gizli bir Fethullahçı olabilir mi?”

 

İŞTE TUNCAY’IN YERİNİ ALACAK YENİ PATRON

 

Kanaltürk televizyonunu satın alan Koza-İpek Grubu’nun başındaki Akın İpek 1963 doğumlu… Önce Ankara TED, ardından İngiltere’de ekonomi eğitimi almış. Babası öldükten sonra işi büyüterek ilerletmiş.

 

MEDYAYA BUGÜN’LE GİRDİ

 

Bir arkadaşı sayesinde Nazlı Ilıcak’la tanışmış ve bir hafta içinde de gazeteyi almış. Bugün de Kanaltürk’ü satın alarak gazete patronluğundan medya grubu patronluğuna adım atmış oldu.

 

ALTIN MADENCİLİĞİ

 

Davetiyecilikle başladığı, medyayla devam ettiği işine bir de altın madenciliğini ekledi. 20 milyon dolarını peşin ödeyerek 45milyon dolara Bergama'daki ‘Ovacik Madeni'ni aldı.

 

"AKP İLE İLİŞKİM YOK"

 

 Erdoğan’ı hayatında sadece 2 defa gördüğünü söyleyen İpek, AK Parti'yi destekleyip desteklemediği yönündeki soruya; “Ben siyasi istikrarı destekliyorum. Ben çalışarak para kazanan bir insanım. Bu ülkede benim bir gecede tüm borçlarım 2 katına çıktı. Varlığım yarı yarıya düştü. Şimdi AK Parti, sevin ya da sevmeyin bu işi geçmiş iktidarlardan daha iyi yapmadı mı? Elimi vicdanıma koyuyorum. Yine söylüyorum, AK Parti'yle hiçbir ilişkim yok. Ama ben istikrarı destekliyorum." şeklinde cevap veriyordu bir röportajında.

 

“HOCAEFENDİ RADİKAL İSLAM’IN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL”

 

İpek Gülen’i tanıdığını inkar etmiyor. Ve “Bence Hocaefendi bu ülkedeki radikal İslamın da önündeki en büyük engellerden bir tanesidir.” diyor ve kendini şöyle tanımlıyor: “İnançlı bir insanım, eşim de inançlıdır. Alkolü, yaklaşık 11 yıl önce inançlarım nedeniyle bıraktım. Ama modern bir aileyiz biz. İyi bir eğitim gördük. Ama sanki beni dünyadan kopmuş cübbeli, sakallı bir adam gibi görüyorlar.”

 

ensonhaber

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı