Tunç Soyer tutuklu kaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON AŞ.'de taşeron şirketler aracılığıyla yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine başlayan davanın üçüncü duruşmasında 5 sanık tahliye edildi.

İzmir'de uzun süredir kamuoyunun yakından takip ettiği kooperatif davasında dün gece yeni bir gelişme yaşandı. Mahkame, Mehmet Alphan Bozan, Levent İşler, Mehmet Gürhan Özata, Sevcan Tınaztepe ve Orhan Dölek olmak üzere 5 kişi için adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararını verdi.

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, eski İzmir BB Genel Sekreteri Barış Karcı, eski İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, Cihangir Lübiç ve Hüseyin Şimşek için ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bir sonraki duruşmanın 13 Ekim 2025'te İzmir Adliyesi'nde yapılacağını duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Araç alev aldı, araçtaki kız çocuğu yaralandı
Hastanede kaybolan çocuk 1 kilometre uzakta bulundu
İnşaat işçisi arkadaşların kavgası kanlı bitti
CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı
El freni çekilmeyen araç can aldı: Sürücü tutuklandı