TŞOF Başkanı Apaydın: Akaryakıta yapılan zamlar geri alınmalı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Yapılan zammın geri alınması piyasayı rahatlatacaktır" dedi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, akaryakıta gelen zamlara ilişkin açıklama yaptı. Apaydın, açıklamasında Brent petrol fiyatının düşmesine rağmen akaryakıta gelen zammın doğru olmadığını vurguladı.

Enflasyonu aşağı çekmek için gösterilen gayretlerin farkında olduklarını belirten Apaydın, şunları kaydetti:

"Yük ve yolcu taşımacılığında ihale alan ya da şartnamelerle yolcu taşıyan insanları etkileyecektir. Şehir içindeki yolcuları etkileyecektir. Yapılan zammın geri alınması piyasayı rahatlatacaktır. Üretimde hep akaryakıt var ve o olmayınca tarlayı süremiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

EMEKLİLİKLER İPTAL Mİ OLUYOR?
BAKANLIKTAN ENGELLİ VE HÜKÜMLÜYE 420 MİLYON
Türkiye Denizlerden Kazanıyor: Su Ürünleri İhracatında Büyük Rekor!
Koç Holding'den Bir Büyük Satış Daha: Arçelik Hisseleri Devrediliyor
Altın Fiyatlarında Son Durum: 30 Mayıs Güncel Rakamlar