TSK’nın Libya’daki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TSK unsurlarının Libya’daki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasını öngörüyor. Yapılan oylamanın ardından tezkere kabul edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Libya’da görev yapma süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi ele alındı.

Genel Kurul’da yapılan görüşmelerde, Türkiye’nin Libya ile imzaladığı anlaşmalar, ülkedeki istikrarın desteklenmesi, eğitim, danışmanlık ve güvenlik iş birliği faaliyetlerinin sürdürülmesi başlıkları öne çıktı.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından yapılan oylamada, TSK unsurlarının Libya’daki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasını öngören tezkere kabul edilerek yürürlüğe girdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AVM'LER PAZAR GÜNLERİ KAPATILMALI
BURASI TBMM!
EKONOMİDE YENİ HEDEF
VARANK'TAN ÖZEL'E: TÜRKİYE UTANDI
Özgür Özel’in Edirne’deki sözlerine AK Parti’den sert tepki