TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı

Zap bölgesine düzenlenen harekatta, PKK'lı teröristlerin kullandığı barınma alanları ile silah mevzileri ve koruganlardan oluşan 12 hedef imha edildi

ANKARA (AA) - Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, PKK'lı teröristlerin kullandığı barınma alanları ile silah mevzileri ve koruganlardan oluşan 12 hedef vuruldu.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca dün 18.00-18.30 saatlerinde hava harekatı düzenlendi.

Keşif ve istihbarat faaliyetleri sonucunda belirlenen ve bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanılan barınma alanları ile etrafında yer alan silah mevzileri ve koruganlardan oluşan 12 hedef bombalandı.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçakları emniyetle üslerine döndü.

AA

Gündem Haberleri

YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı