TSK unsurlarının Aden Körfezi’nde görev süresinin uzatılması tezkeresi TBMM’de

Türk Silahlı Kuvvetleri'nhin Aden Körfezi'nde görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nhin Aden Körfezi'nde görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Aden Körfezi'nde görev yapan deniz unsurlarının görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde gerçekleşen deniz haydutluğu ve silahlı soygun ve eylemlerine ilişkin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararı çerçevesinde asker göndermesinin süresinin uzatılmasını kapsıyor.

Politika Haberleri

Özgür Özel Yeni Parti'nin İktidar Rotasını Çizdi
Mekke Ortak Savunma Anlaşması Kabul Edildi
TÜRKİYE COP31'E HAZIR
3 il merkezli dev operasyon: 22 milyarı aşan bahis ve çete ağına DARBE
ASLAN PAYI EĞİTİMİN