Trump ve Macron, Suriye'yi görüştü

ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, telefonda Suriye ve yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) görüştü.

ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, telefonda Suriye ve yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) görüştü.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Trump ve Macron, telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, iki ülkenin Kovid-19'un yayılmasını engellemek için birlikte çalışılması gerektiğini vurgulayan Trump ve Macron, haziranda ABD'de yapılacak G-7 Zirvesi'ni de ele aldı.

İki lider, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansının (UAEA), İran'ın atomik aktivitelerini izleme çabalarını da değerlendirdi.

Görüşmede, Trump ve Macron, Suriye rejiminin, ülkenin kuzeybatısındaki insani krizle sonuçlanan saldırılarını da konuştu.

 

Gündem Haberleri

ALINAN SU ÖRNEKLERİNDEN ÇIKAN SONUÇ ŞOK ETTİ
İLK SEFER YOLA ÇIKTI
Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi uykusunda vefat etti
İnternet Haber Siteleri İçin Resmî İlan ve Reklam Yayımına Dair Kılavuz yayımlandı
ABB Başkanı Mansur Yavaş ve 38 üyeye soruşturma izni