TRT'den yeni bir spor kanalı geliyor

TRT yeni bir kanalın hazırlığına başladı. Teklifler gitmeye başladı, ekip kuruluyor.

TRT, spor kanalını kuruyor. Büyük olasılıkla ilkbahar sonrası olacak. Ve şimdiden görüşmeler başladı.

Teklifler de gitmeye başlamış. Ama işin başında kimin olacağı belli değil. Anlaşmalar sözleşmeli olarak yapılacak. Yani TRT'nin kendi spor kadrosu mu yoksa dışarıdan 'profesyonel' bir ekip mi?

TRT Türk örneği gösteriliyor. Dışarıya programlar yaptırılıyor bu kanalda. TRT Spor kanalının da aynı yöntemi uygulayacağı söylentileri var. Yeni bir kapı açılıyor. Bazı önemli isimlere teklif götürülüyor.

TRT Bank Asya Ligi maçlarını 40 milyon dolara aldı ve diğer spor dallarından yayınları da var. Süper Lig maçlarının özet görüntüleri de kendilerinde. Özel televizyonların program yapımcıları vs. için yeni bir ekmek kapısı görünüyor. (Sina Koloğlu-Milliyet)

Medya Haberleri

Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama