"Troya" Gaziantep'te sahnelenecek

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın üstlendiği gösteri öncesinde, kostüm ve sahne fotoğraflarından oluşan sergi açıldı

GAZİANTEP (AA) - Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı "Troya" isimli dans gösterisi, 25-26 Şubat'ta Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) sanatseverlerle buluşacak.

GAÜN MAVERA Kongre ve Sanat Merkezinde sahnelenecek gösteri öncesinde, sahne kostümlerinden ve fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Gaziantep'in sanat hayatına katkı sağlamak için çalıştıklarını ve bu kapsamda Türkiye'nin en iyi dans gruplarından olan Anadolu Ateşi'ni kente getireceklerini söyledi.

Bu kapsamda 25-26 Şubat tarihlerinde "Troya"nın Gaziantepli sanatseverlerle buluşacağını dile getiren Coşkun, dünyanın en iyi sahne kostümlerinden olan "Troya"nın kostümlerini de halka inceleme fırsatı sunduklarını kaydetti.

Bugün ve yarın açık kalacak serginin ardından gösteriyi izlemek isteyen vatandaşların biletleri, satış noktalarından alabileceği bildirildi.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Milli Saraylar’dan Tarihi Adım: Darphane Kültür Kompleksi Oluyor
Altın Portakal'a Yoğun İlgi: Gişede Kuyruk Var
Mehterler Fethin 700. yılında Bursa'da buluştu
SELÇUKLU'NUN DEV ESERİ TURİSTLERİN ODAĞINDA
Alanya Tropikal Meyve Festivali Sona Erdi