Trezeguet, Slavia Prag yolunda

Çekya temsilcisi, Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusunun transferi için bonservis bedeli olan 5 milyon avroyu lacivert-beyazlı kulübe ödemeyi kabul etti

Çekya temsilcisi Slavia Prag, Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet) transferi için lacivert-beyazlı kulübe bonservis bedeli olan 5 milyon avroyu ödemeyi kabul etti.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Slavia Prag Kulübünün, Mısırlı futbolcunun serbest kalma bedeli olan 5 milyon avroyu ödemeyi kabul ettiğini söyledi.

Öksüz, 23 yaşındaki oyuncunun şu anda sağlık kontrolünden geçmek için Prag'a gittiğini belirtti.

Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, Trezeguet'i kadrolarına tutmaya çalıştıklarını anlatarak, "Bu transfer bizim rızamın dışında gerçekleşti. Serbest kalma maddesini ödemeyi kabul ettikleri için, bizim elimizde olan bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Slavia Prag Kulübü, sağlık kontrolünün ardından Mısırlı futbolcuyla anlaşması durumunda transferi açıklayacak.

Spor Haberleri

Kayseri'yi düşüren tüm sebepler ayrıldı
Singo müzmin sakat çıktı
Beşiktaş Gitti Beşiktaş Geldi
Fenerbahçe’de Talisca ile yollar ayrıldı
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi