Tramvayla tehlikeli oyun

Bursa'da, seyir halindeki tramvayın arkasına oturarak yolculuk yapan bir çocuk yürekleri ağza getirdi.

Yoğun trafikte, tramvayın arka kısmına oturup ayaklarını yere sürterek tehlikeli bir şekilde seyahat eden çocuk, görenleri hayrete düşürdü. Çocuğun bu tehlikeli yolculuğu, trafikteki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, çocuğun hiçbir güvenlik önlemi olmadan tramvayın arkasında yolculuk ettiği anlar net bir şekilde görüldü. Kısa süreli panik yaşatan olayda neyse ki herhangi bir kaza yaşanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Bursa'da define Anadolu Mirası Operasyonları'na takıldı
DNA gerçeği ortaya çıkardı: 6 yıl sonra annesi bulundu
Bursa'da 1 Nisan şakası! Ekmek 17,50 lira
Kuruyan dere coştu, İznik Gölü’ne umut oldu
Dikkatsizlik faciaya neden oluyordu