Trafikte yol verme kavgasında muştalı saldırı: 1 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kamyonet ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan muştalı kavgada 1 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kamyonet ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan muştalı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi girişinde meydana geldi. İsmetpaşa Bulvarı yönüne seyreden motosikletli ile kamyonet sürücüsü arasında trafik yüzünden gerginlik yaşandı. Araçlarını durdurarak sözlü tartışmaya giren şahıslar kavgaya tutuştu. İddiaya göre, motosikletlinin muştalı saldırısına uğrayan kamyonetteki yolcu Cafer U. yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Şehit Emrah Gümrah Polis Merkezi ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat Savcılık İfadesinde Fenalaştı
Ev beklerken birikimlerinden oldular soluğu adliyede aldılar
Takograf manipülasyonuna 555 bin lira ceza
Savaştan kaçıp Almanya’ya yerleştiler tatil için geldikleri Antalya’da trafik kazasında öldüler
Ciple çarpıştı 20 metre sürüklendi