Trafikte hakaret krizi: Kadın sürücü araçtan inip saldırdı

İstanbul Esenyurt’ta trafikte yaşanan sözlü tartışma kısa süreli gerginliğe yol açtı. Bir kadın sürücünün aracından inerek servis aracındaki kişilere saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt ilçesi 19 Mayıs Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, trafikte ilerleyen kadın sürücü ile servis aracı sürücüsü arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma sırasında servis aracında bulunan bir kişinin, kadın sürücüye yönelik hakaret ve küfür içeren sözler sarf etmesi üzerine tansiyon yükseldi.

Araçtan inerek saldırdı

Hakareti duyan kadın sürücü, aracından inerek servis aracındaki kişilere doğru yöneldi ve saldırmaya başladı. Yaşanan gerginlik, çevrede bulunan başka bir kadının araya girmesiyle daha fazla büyümeden sona erdi.

O anlar kameraya yansıdı

Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, tarafların olay yerinden ayrılmasıyla trafik kısa sürede normale döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı
Lüks Rezidansta Aidat İsyanı: Mahkeme Süreci Başladı
DEAŞ yöneticisi eylem talimatını Tik Tok'tan vermiş