Trafik polisi otosu motorlu polisle çarpıştı! 1 yaralı

İhbara giden trafik polis otosu ile motosikletli trafik polisi çarpıştı. Kaza sonrası bir polis memurunun sol bacağında kırık olduğu öğrenildi

Antalya'da bir ihbara giden resmi trafik polis otosu ile motosikletli trafik polisi çarpıştı. Kazada motosikletin sürücüsü polis yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbara giden resmi trafik otosu ile trafik polisi Özgür G.'nin kullandığı motosiklet çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Özgür G. yaralandı. Meslektaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine kazayı bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memuruna ilk müdahalede bulundu. Yaralı polis memuru, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Özgür G.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, sol bacağında kırık olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, trafik polislerinin araçlarında maddi hasar meydana geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

9'U ÇOCUK 33 KİŞİ TUTUKLANDI
Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'de 7 kişi serbest
KAVGAYI AYIRMAK İSTEDİ CANINDAN OLDU
BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama