Trafik kazasında yaralanan sürücü hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında kafa travması geçiren bir yaralı, hava ambulansı ile Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında kafa travması geçiren bir yaralı, hava ambulansı ile Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Sarız ilçesine bağlı Kıskaçlı mevkiinde meydana gelen kazada 06 GE 2358 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yan yattı. Meydana gelen kazada yaralanan tır sürücüsü 56 yaşındaki Ahmet Sarıkaya'ya olay yerine gelen 112 ekibi ilk müdahaleyi yaparak Sarız Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kafa travması geçiren Ahmet Sarıkaya, il merkezinden istenen hava ambulansı ile Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Milyonları Cebe İndirdiler: Dernek Adı Altında Dev Vurgun
28 milyon lira değerinde sahte altın ele geçirildi
Muhittin Böcek ve Ailesine Rüşvet Soruşturması: Tüm Mal Varlıklarına El Konuldu!
Antalya'daki Sır Perdesi Aralandı: Kübra Yapıcı Cinayeti Aydınlatıldı
Kaza diye kapatılan dosya yeniden açılınca cinayet çözüldü