‘Trafik dubası’ duyarsızlığına bir yenisi eklendi

Eskişehir'de, duyarsız vatandaşlar tarafından kırılan metal trafik dubasının kaldırımda bir ağaç kenarına bırakılması tepki çekti.

Eskişehir'de, duyarsız vatandaşlar tarafından kırılan metal trafik dubasının kaldırımda bir ağaç kenarına bırakılması tepki çekti.

Son günlerde Eskişehir'de yaşanan trafik dubası sökülme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Odunpazarı ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerindeki kaldırımda bulunan bir metal trafik dubası görenleri hayrete düşürdü. Duyarsız vatandaşların tarafından ağaç dibine bırakıldığı düşünülen metal trafik dubasını gören Eskişehir halkı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dubanın yanından geçen bazı vatandaşlar "şehrin göbeğin bu görüntüler yakışmıyor" yorumlarında bulunurken, çevreye de kötü görüntü oluşturduğunu belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR