Trafiği tehlikeye atan sürücüye 4 bin 64 lira ceza: O anlar kamerada

Zonguldak'ta trafiği tehlikeye atan sürücüye 4 bin 64 lira ceza uygulandı.

Zonguldak'ta trafiği tehlikeye atan sürücüye 4 bin 64 lira ceza uygulandı. O anlar ise amatör kamera tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, bir sürücünün Kdz. Ereğli yolu Ilıksu mevkii trafiği tehlikeye düşürecek şekilde seyir ettiği yönünde ihbarda bulunuldu. Arkasından ve sol şeritten gelen araçları tehlikeye sokan sürücünün o anları amatör kameraya yansıdı. Sürücüye, aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmek maddesi gereğince toplam 4 bin 64 TL trafik idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SEYDİŞEHİR YOLUNDA KAZA
Satılık binada define kazısı polise takıldı
Seçkin Yalçın şehit oldu
KONYA'DAKİ OPERASYONDA SON DURUM
Konya dahil 10 ilde "change" operasyonu: 8 tutuklama