Trabzonspor'da Özyazıcı'ya ziyaret

Bordo-mavili kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu, asbaşkan Başaran ile teknik direktör Yanal, hastaneden taburcu olan Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile Teknik Direktör Ersun Yanal, geçen hafta evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edilen eski teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti. 

Hacıosmanoğlu, Özyazıcı'nın, Trabzonspor camiası ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, "Bugün efsane hocamızı iyi bir şekilde görmek bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki en kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşacaktır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kendisinin yanındayız" dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal da Özyazıcı'nın kaza haberinin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Neyse ki hocamız iyi durumda. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu.

Özyazıcı da ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, bordo-mavili takıma başarılar diledi.

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası finalinin hakemi Slavko Vincic oldu
Süper Lig'de Saatler Güncellendi: İşte Yeni Sezonun Maç Programı
Arjantin Finalde! Dünya Kupası'nda İspanya ile Dev Randevu
Galatasaray'da Mauro Icardi Dönemi Sona Erdi: Efsaneye Veda
Fenerbahçe'den Tarihi İmza: Kulüp Tarihinin En Pahalı İmzası