Trabzonspor'da, Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Yeni transfer Güney Koreli Hyun Jun-Suk, bordo-mavili takımla ilk çalışmasına çıktı

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 20 Ağustos Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, sabah kondisyon salonunda antrenman yapan bordo-mavililer, akşam da sahada bir çalışma gerçekleştirdi.

İlk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan ve yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyona yönelik hareketlerin ardından taktik bir çalışma yaptı.

Trabzon'a dün gece gelen Güney Koreli yeni transfer Hyun Jun-Suk da akşam antrenmanında yer alarak, takımla çalışmaya katıldı.

Bir grup taraftar da antrenmanı izleyerek, bordo-mavili takıma destek verdi. Taraftarlar ellerindeki meşaleleri yakarak takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


AA

Spor Haberleri

Beşiktaş tarihinde ilk kez bir Panamalı
Madem Türk'sün Yürü Git Yabancı Yürüsün
Galatasaray dünyaları transfer etti
Beşiktaş kaleci kiraladı
Spor Akademileri’nde yeni branş: Mas güreşi