Trabzonspor, transferde sona geldi

- Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: "Daha önceden belirleyip görüştüğümüz oyuncular var. Onlardan olursa değerlendiririz. Yeni bir arayışımız yok"


TRABZON (AA) - Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında sona geldi.

Kadrosunda, stopere Fransa'nın Lorient takımından Zargo Toure ve İran'ın İstiklal takımından Majid Hosseini'yi, sol kanata da İran'ın Persepolis takımından Vahid Amiri'yi katan, Kamerunlu genç oyuncu Eric Ayuk'u da imza aşamasına getiren bordo-mavililer, transferi büyük ölçüde tamamladı.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kamerunlu genç futbolcu Eric Ayuk transferiyle ilgili bir evrakı beklediklerini ve bunun ardından da bu futbolcuyla sözleşme imzalamayı planladıklarını belirtti.

Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarında sona geldiklerini kaydederek, "Daha önceden belirleyip görüştüğümüz oyuncular var. Onlardan olursa değerlendiririz. Yoksa arayalım, bulalım diye yeni bir arayışımız yok." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de En Çok Kart Gösteren Ve Penaltı Veren Hakemler
En son Konya'da yenmişti
Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar