Trabzonspor, moral bulmak istiyor

Son 3 resmi maçında kazanamayan bordo-mavililer, yarın sahasında Çaykur Rizespor karşısında galip gelerek kötü gidişatını sonlandırmayı hedefliyor

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, komşu kentin takımı olan rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Galatasaray'ı 3-0, UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i sahasında 3-1, Gençlerbirliği'ni de 4-1 mağlup ettikten sonra düşüşe geçerek son 3 resmi maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, yeşil-mavili takım karşısında kazanarak kötü gidişatını durdurmayı hedefliyor. 

Ziraat Türkiye Kupası'da Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan, ligde Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Legia Varşova deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor karşısında bir yara daha alarak zirveden kopmayı istemiyor.   

Bordo-mavili takımda Musa Nizam, kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Waris, Papadopoulas ve Yusuf Erdoğan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor karşısına Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Aykut Demir, İshak Doğan, Medjani, Özer Hurmacı, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi