Trabzonspor Kulübünden "tartışma" açıklaması

- Trabzonspor Kulübünün açıklamasından:- "Maç sırasında kazanma arzusunun getirdiği bu tür durumların olabileceği aşikardır. Haliyle iki futbolcumuzun bu konu üzerinden yıpratılmaması gerektiğini önemle rica ederiz"


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübünden, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda dün akşam oynanan Atiker Konyaspor maçının ardından Mustafa Akbaş ve Fabian Castillo arasında yaşanan sözlü tartışmaya ilişkin açıklama yapıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile dün oynadığı maçın bitiminde futbolcularımız Mustafa Akbaş ve Fabian Castillo arasında yaşanan küçük çaplı sözlü tartışma, bazı basın yayın organları tarafından büyük bir olay gibi kamuoyuna duyurulmuştur." ifadelerine yer verildi.

Maç kazanma arzusundan dolayı bu tip tartışmaların yaşanabileceği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Öncelikle şunun bilinmesini isteriz ki maç sırasında kazanma arzusunun getirdiği bu tür durumların olabileceği aşikardır. Haliyle iki futbolcumuzun bu konu üzerinden yıpratılmaması gerektiğini önemle rica ederiz."


AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş
Meram'ın Gururu Kamil Ünlü Brezilya'da İstiklal Marşımızı Okuttu
Brest Yasta: Tarihi Başarılara İmza Atan Eric Roy Hayatını Kaybetti