Trabzonspor Kulübünden Kalafatoğlu'na teşekkür

- Bordo-mavili kulüp, verdiği maddi destekten dolayı eski başkan yardımcısı Engin Kalafatoğlu'na teşekkür etti


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, eski başkan yardımcısı Engin Kalafatoğlu'na verdiği maddi destekten dolayı teşekkür etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) 2010-2011 sezonuyla ilgili süren dava için Kalafatoğlu'nun kulübe maddi destekte bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Trabzonspor Kulübünün adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürdüğü ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Bilindiği üzere, Trabzonspor camiası, 2010-2011 sezonunda yapılan şike ve teşvikle mağdur edilmiştir. Bu bağlamda, haklarımızı geri almak üzere başlattığımız mücadele, İsviçre'de bulunan CAS nezdinde devam etmektedir. Bu süreçte haklarımızın etkin bir şekilde savunulabilmesi amacıyla eski başkan yardımcımız Sayın Engin Kalafatoğlu, kulübümüze maddi destek vermektedir. Sayın Kalafatoğlu'na bu örnek davranışından dolayı, kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz."

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te