Trabzonspor, Katar yolcusu

- Bordo-mavililer, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Katar'ın El Sadd takımı ile hazırlık karşılaşması oynayacak


TRABZON (AA) - Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Katar'ın El Sadd takımı ile özel müsabaka oynayacak.

Ligde Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından üç günlük izne çıkan bordo-mavililer, yarın kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak.

Daha sonra özel uçakla 7 Ekim Cumartesi günü Katar'a gidecek bordo-mavililer, 8 Ekim Pazar günü El Sadd takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Karadeniz ekibi, karşılaşmadan sonraki gün Trabzon'a dönerek ligin 8. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

AA

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig’de son haftanın programı belli oldu
Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı