Trabzonspor kafilesi, Ankara'ya gitti

- Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Bosingwa, Akakpo, Douglas, Onur Recep Kıvrak ve Ramazan Övüç ile cezalı Aytaç Kara, başkente götürülmedi


TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor, Ankara'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili kafile, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Ankara'ya hareket etti.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Jose Bosingwa, Serge Akakpo, Douglas Teixeira, Onur Recep Kıvrak ve Ramazan Övüç ile cezalı Aytaç Kara, başkente götürülmedi.

Bu arada taraftarlar, kafilenin havalimanına girişi sırasında teknik direktör Hami Mandıralı ve bazı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

AA

Spor Haberleri

Kocaelispor sezonu böyle açtı
Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!