Trabzonspor, hazırlıklarına devam etti

Slovenya'nın Kranj şehrinde kampta olan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün TSİ 11.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Slovenya'nın Kranj şehrinde kampta olan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün TSİ 11.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Slovenya'nın Kranj şehrinde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde ise sonuçlandırma yapıldı.

Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenman ve MOL Fehervar ile oynayacağı hazırlık maçıyla birlikte yeni sezon çalışmalarını sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş