Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Tedavileri tamamlanan Sosa ve Toure ile dünkü antrenmanda sakatlık geçiren Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş çalışmada yer aldı

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kamplarından henüz dönmeyen Onazi ile Kucka katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Hosseni ve Esteban'ın tedavileri yapılırken Kamil Ahmet Çörekçi ise salonda çalıştı.

Dünkü antrenmanı sakatlıkları nedeniyle tamamlayamayan Mustafa Akbaş ve Yusuf Yazıcı da kendilerini iyi hissetmeleri üzerine antrenmanda yer aldı.


- Toure ve Sosa da katıldı


Sakatlarının ardından iyileşen stoper oyuncusu Zargo Toure ile Arjantinli futbolcu Jose Sosa da antrenmana katıldı.

Galatasaray maçında forma giyemeyen Senegalli Toure ile sarı-kırmızılı takımla oynanan maçta sakatlanan Sosa da tedavilerinin ardından takımla çalıştı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.


AA

Spor Haberleri

Afyonlu güreşçi Türkiye şampiyonu oldu
Fenerbahçe hocayı gönderdi
Samandıra'da Gece Yarısı İsyanı: Fenerbahçe Taraftarı Tesisleri Kuşattı!
Aslan Pençesi Sonrası Samandıra’da Deprem: Saran ve Yönetimden Sert Karar!
Osimhen'den Fenerbahçe Derbisi Sonrası Olay Sözler: Antrenman Maçtan Daha Zordu