Trabzon'da kar yağışı

Kar yağışı nedeniyle il genelinde 5 mahalle yolu ulaşıma kapandı

TRABZON (AA) - Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 5 mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Düzköy, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonrasında bazı mahallelerde ulaşımda aksaklık yaşanıyor.

Karla mücadele ekipleri, söz konusu kapalı yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

- "Gece gündüz vatandaşımızın emrindeyiz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, kar mücadelesi çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak "Hemşehrilerimden kış boyunca yayla ve mezralara çıkmamalarını, buralarda olanlar varsa hemen geri dönmelerini, mahsur kalma hadiselerinin ivedilikle ilgili kurumlarımıza bildirilmesini özellikle istirham ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un yüksek kesimlerinde kar nedeniyle kapanan mahalle yollarını kısa sürede ulaşıma açtıklarını da belirterek şunları kaydetti:

"Şu an itibariyle il genelinde yolu ulaşıma kapalı olan sadece birkaç mahallemiz vardır. Bu mahallelerimizin yolları da kısa sürede ulaşıma açılacaktır. İlçe belediyelerimiz ile gece gündüz vatandaşımızın emrindeyiz."

AA

Gündem Haberleri

Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR