Trabzon'da, Galatasaray galibiyeti sevinci

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenen Trabzonspor'un taraftarları maçın bitiminin ardından toplandıkları Atatürk Alanı'nda kolbastı ve horon oynayarak galibiyeti kutladı

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından bordo-mavili taraftarlar, galibiyeti horon ve kolbastı oynayarak kutladı.

Galatasaray'ı karşılaşmanın 17. dakikasında N'Doye'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek 202 gün sonra dış sahada 3 puan elde eden bordo mavili takımın taraftarları, maçın bitiş düdüğünün ardından sokaklara çıkarak kent merkezindeki Atatürk Alanı'nda toplandı.

Buradaki yolun bir kısmını trafiğe kapatan taraftarlar, araçlardan açtıkları müzik eşliğinde horon ve kolbastı oynadı. Takımları lehine çeşitli tezahüratta bulunan taraftarlar, ellerinde meşale ve bayraklarla sevinç gösterisinde bulundu.

Bir süre galibiyetin sevincini yaşayan taraftarlar, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra dağıldı.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te