TP, veri toplama hizmeti alacak

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürlüğü, ülkenin çeşitli yerlerinde sismik, gravite ve jeoloji saha çalışmalarında ihtiyaç duyulan...

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürlüğü, ülkenin çeşitli yerlerinde sismik, gravite ve jeoloji saha çalışmalarında ihtiyaç duyulan veri toplama hizmeti için "açık ihale usulü" ile ihaleye çıktı.

Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sismik veya sismik dışı yöntemlerle veri toplama amacıyla yürütülen sondaj öncesi petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri çerçevesinde, her türlü arazi şartlarında yürütülen sismik, gravite ve jeoloji saha çalışmaları için 24 ay süreyle veri toplama hizmeti alınacak.

Toplam 74 bin 250 yevmiyeli işçilik işinin ihalesi, TP Genel Müdürlüğü Arama Daire Başkanlığında 30 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye, idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli ve yabancı istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı, TP Genel Müdürlüğünde görülebilir ya da 250 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilir.

- Ruhsatta süre uzatımı

Bu arada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik ve Ticaret AŞ'nin Mardin ve Şırnak'ta petrol arama amaçlı sahip olduğu ruhsatın süresini 2 yıl daha uzattı.


AA

Ekonomi Haberleri

Turizmde ilk çeyrek rekoru: 8,8 milyar dolar
Nissan, Pekin'de Elektrikli Hamlesini Duyurdu: 16 Yeni Model 2027'ye Kadar Gelecek
Skoda Kamiq, Fiyatıyla Egea'dan Bile Ucuz! Bayilere Koşuş Başladı
Konya piyasalarında altın çakıldı
Tavuk Eti İhracatı 2024 Sonuna Kadar Sınırlandırıldı