Toyota C-HR'den test sürüşü daveti

Toyota, C-HR'yi yakından tanımak isteyenleri 18-19 Şubat'ta Toyota plazalardaki Test Sürüş Günleri'nde ağırlayacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de üretimi gerçekleştirilen ilk crossover ve ilk hibrit otomobil Toyota C-HR'yi yakından tanımak isteyenler için 18-19 Şubat'ta Toyota plazalarda test sürüşü etkinliği düzenlenecek.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, C-HR'nin tüm özelliklerini deneyimlemek isteyenler, 18-19 Şubat'ta Toyota plazalardaki Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliği'nde buluşacak.

Henüz üretim aşamasındayken bile ilgi uyandıran Toyota C-HR, SUV sınıfına özgü güçlü duruşu hatchback otomobillerin sürüş dinamizmiyle harmanlandı.

Toyota'nın yeni tasarım anlayışının ilk ipuçlarını veren ve teknolojisiyle de yüksek özelliklere sahip olan Toyota C-HR, Türkiye'den ABD ve Kanada'nın da aralarında bulunduğu 97 ülkeye ihraç ediliyor.

"Her Görüşte Aşk" sloganıyla sunulan ve görsel çekiciliğe önem veren dinamik kullanıcıları hedefleyen Toyota C-HR, aynı zamanda yılın otomobili finalistleri arasında yer alıyor.

Toyota C-HR, Toyota'nın "Sensual Tech" adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görselliği buluşturuyor. Araçta zengin bir ekipman seviyesi de sunuluyor.

Toyota C-HR bir önceliği de sürüş keyfi ile yakıt ekonomisini buluşturan yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlara veriyor. 1,2 litrelik turbo benzinli motor 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 kilometrede ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor, ortalama 134 gr/km karbondioksit salım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vadediyor.

AA

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor