TOSFED Yıldızını Arıyor Projesi'nin elemeleri tamamlandı

- TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde 4 gün süren elemelerin sonunda 45 sürücü finallere katılmaya hak kazandı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve FIAT tarafından düzenlenen yetenek keşfetme projesinin elemeleri tamamlandı.

Petlas'ın katkılarıyla gerçekleştirilen TOSFED Yıldızını Arıyor Projesi'ne 15'i kadın toplam 263 başvuru yapıldı.

TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde 4 gün süren elemelerin sonunda her günün en hızlı ilk 10 sürücüsü ile en hızlı 5 kadın pilot finallere katılmaya hak kazandı.

45 adayın katılacağı eğitim kampı ve final elemelerine 28-30 Eylül tarihlerinde yine TOSFED Körfez Yarış Pisti ev sahipliği yapacak.

Şampiyon pilotlardan teorik ve pratik eğitimleri alacak 45 aday arasından, final elemeleri sonunda belirlenecek 10 erkek ve 2 kadın sürücü, hiçbir bedel ödemeden Fiat Egea otomobilleriyle 4 yarışlık seride yer alma imkanı bulacak.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor