Torununun bağırışları yaşlı adamın hayatını kurtardı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir evde çıkan yangında mahsur kalan yaşlı adam, torunun balkona çıkıp bağırması üzerine kurtarıldı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir evde çıkan yangında mahsur kalan yaşlı adam, torunun balkona çıkıp bağırması üzerine kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bağlı Mimarsinan Mahallesi Süzer Sokak'taki bir evde henüz bilinmeyen bir sebepten evde yangın çıktı. Yaşlı ve görme engelli olan bir kişi yangında mahsur kaldı. Balkona çıkıp yardım isteyen torunun bağrışmalarını komşular, yardım etmek istedi ancak yoğun duman ve alevlerden dolayı eve giremedi. Komşular itfaiye ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yaşlı adamı kurtardı. Yaşlı adam 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangının nedeni araştırılıyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli ünlü markanın aracı Isparta'da kaza yaptı.
Ünlülerden 11'i adliyeye sevk edildi
18 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Yıllardır yapımı tamamlanmayan inşaatta erkek cesedi bulundu
İmamoğlu Davasında Sürpriz Gelişme: 9 Sanık Hakkında Tahliye Kararı!