Torku Konyaspor'da en iyi seri

Yeşil-Beyazlılar sırasıyla Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarından 2 galibiyet 2 beraberlik çıkararak bu sezon ki en uzun süre yenilmezlik serisine ulaş

Spor toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor, Karabükspor galibiyeti ile birlikte bu sezonun en iyi serisini yakaladı. Yeşil-Beyazlılar sırasıyla Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarından 2 galibiyet 2 beraberlik çıkararak bu sezon ki en uzun süre yenilmezlik serisine ulaştı. Fenerbahçe ile Torku Arena’da oynanan karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Ardından ligin güçlü ekiplerinden biri olan İstanbul Başakşehir’e konuk olan yeşil-beyazlılar bu karşılaşmadan da berabere ayrıldı. Torku Arena’da oynanan Kasımpaşa maçında ise galip gelen temsilcimiz bu galibiyeti Kardemir Karabükspor deplasmanından 3 puanla dönerek taçlandırdı. Torku Konyaspor son 4 haftada topladığı 8 puan ile alt sıralardan uzaklaştı.

Geçen sezon 2 kez 4 maçlık seri

Geçtiğimiz sezonu 42 puanla 11.sırada kapatmayı başaran Torku Konyaspor 34 haftalık dilimde 2 kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonun son 9 haftasında ise tek yenilgisini deplasman da oynanan Çaykur Rizespor maçında 3-1’lik skorla almıştı.  Yeşil-Beyazlılar son 2 sezon mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisine ulaşamadı. Temsilcimiz gelecek hafta Torku Arena’da oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasında puan aldığı takdirde 5 maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak son iki sezonun en iyi serisini yakalamış olacak.

Spor Haberleri

Konyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalacak hakem açıklandı
Süper Lig’de 35. haftasında Konyaspor Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final