Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü rahatsızlanarak şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığını, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"57'nci Topçu Tugayı Hacılarkırı K. Yrd.lığında / Menemen görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül tarihinde, rahatsızlanması sebebiyle derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KONYA'DAKİ KAZA, HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI
İmamoğlu’nun diploma davasında ara karar
Ahmet Çakar hakkındaki gözaltı kararı kaldırıldı
Kazada yaralandı, gelen sağlıkçıyı darp etti
Özel eğitim okulunda skandal görüntülere inceleme