Tomruk yüklü kamyon devrildi, sürücü yaralandı

Karabük'ün Yenice ilçesinde tomruk yüklü kamyonun kontrolünden çıkarak devrildiği kazada sürücü yaralandı.

Karabük'ün Yenice ilçesinde tomruk yüklü kamyonun kontrolünden çıkarak devrildiği kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Ihlamur Teras yolu Maden şehitlerinin bulunduğu mezarlık mevkiinde meydana geldi. Sefa Ç. idaresindeki 78 YA 330 tomruk yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Devrilmenin ardından tomruklar mezarlık alanına doğru saçılırken sürücü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EVLERİ KANALİZASYON SUYU BASTI
Karaman’daki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi
Şikayet Kavgası Mahalleyi Savaş Alanına Çevirdi
BARİYERLE ÇARPTI, ALEV ALDI
Kredi Kartının Limitini Düşüren Sandal'a Şok