"TOMA", üniversite yurduna su taşıdı

Siirt Belediyesi'nin su arızasını geç gidermesi sonucu su ihtiyacı olan 392 kapasiteli Esmehan Sultan Kız Öğrenci Yurdu deposuna TOMA ile su takviyesi yapıldı

SİİRT (AA) - Siirt'te izinsiz gösterilere su sıkarak müdahale eden Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), Siirt Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı yurdun deposuna su taşıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TOMA, Siirt Belediyesi'nin kentteki su arızasını geç gidermesi sonucu su ihtiyacı olan 392 kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Esmehan Sultan Kız Öğrenci Yurdu deposuna su takviyesi yaptı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Enver Aytaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki su sorunundan dolayı yurda su verilemediğini, yurtta su sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Yurt yetkililerinin su ihtiyacı için hazır su satın aldıklarını ifade eden Aytaç, "Durumu haber alan polis ekipleri, yurttaki su ihtiyacını gidermek için gece geç saatlerde TOMA'yla yurdumuza su taşıdı. Böylece arıza giderilene kadar yurdumuzdaki su ihtiyacı karşılanmış oldu. Duyarlılığından dolayı polis ekiplerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrenciler de yaşanan su sıkıntısına duyarsız kalmayan polis ekiplerine teşekkürlerini iletti.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu