TOKİ Konya'da 1 konut ve 22 işyeri satıyor!

TOKİ, Emlak Müzayede aracılığıyla şehir merkezinde 1 konut ve ilçelerde 21 işyeri olmak üzere toplam 22 taşınmazın satışı için müzayede düzenliyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Konya'da toplam 22 taşınmazı satışa çıkardı. Meram, Güneysınır ve Kadınhanı ilçelerindeki taşınmazlar için 20-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında teklif alınacak.

Satışa konulan tek konut Konya'nın Meram ilçesi Gödene TOKİ Konutları'nda bulunuyor. 75,08 mekrekare büyüklüğündeki daire için istenen rakam 1.647.578 Türk Lirası.

Müzayedede satılacak işyerlerinin 7'si Güneysınır ilçesinde bulunuyor ve 1 milyon 211 bin liradan başlıyor.

Diğer işyerleri Kadınhanı ilçesinde bulunuyor ve fiyatlar 1.293.320 Türk Lirası'ndan başlıyor.

Müzayedede satışa sunulan taşınmazlara https://emlakmuzayede.com.tr/muzayedeler?auction=52fe9a15-b7d9-d56c-ceeb-3a14254eb99c&skip=0&take=18&il=konya#nav-home linkinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

RAMPALI'DA ÇALIŞMA BAŞLADI
Karatay'da Din Görevlileri Haftası Buluşması Düzenlendi
TESK YÖNETİMİNDE ÜST DÜZEY GÖREV
BİRİ ARACIN ALTINDA, BİRİ AĞAÇTA
Gazze’deki Zorlu Eğitim KTÜN’de Ele Alındı