TOKİ 32 bin 800 adrese gönderecek! Şehiriçi ve şehirdışı detayı

TOKİ, 2026-2027 dönemi için kargo taşıma hizmeti alacağını duyurdu. Şehir içi ve şehir dışı toplam 32.800 dosya ve kutu gönderimi için ihale süreci başlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kurumsal operasyonlarını hızlandırmak amacıyla dev bir lojistik adım atıyor. Kurum tarafından yayımlanan resmi ilana göre, Türkiye genelindeki binlerce noktaya ulaştırılacak olan materyaller için kargo taşıma hizmeti satın alınacak. Toplamda 32.800 adet dosya ve kutunun sevkiyatını kapsayan bu ihale, hem şehir içi hem de şehir dışı tüm gönderim ağını kapsayarak idarenin bir yıllık iletişim trafiğini yönetecek.

TOKİ Kargo İhalesi Detayları ve Tarihi

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereğince açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek olan bu hizmet alımı, tamamen şeffaf bir süreçle EKAP üzerinden takip edilebilecek. İstekliler için kritik tarih 20.05.2026 saat 11:30 olarak açıklandı. Bu saatte TOKİ Başkanlığı'nın Ankara'daki ihale salonunda teklifler elektronik ortamda açılacak. İhaleye katılmak isteyen firmaların dokümanları internet sayfası üzerinden indirmesi ve tekliflerini dijital platform üzerinden iletmesi gerekiyor.

Bir Yıllık Kesintisiz Lojistik Süreci

İhale şartnamesine göre kazanan firmanın görev süresi 1 Temmuz 2026 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2027 tarihine kadar tam bir yıl boyunca devam edecek. Bu süreçte yaklaşık 32.800 gönderinin güvenli bir şekilde adreslerine teslim edilmesi planlanıyor. TOKİ'nin bu geniş kapsamlı kargo operasyonu, projelerle ilgili evrak trafiğinden teknik dosyalara kadar pek çok önemli materyalin hak sahiplerine ve ilgili birimlere zamanında ulaşmasını garanti altına alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ÖTV’siz Araç Alımında Yeni Düzenleme Resmi Gazete’de Yürürlükte
Kuyumculukta "Mavi Kart" Dönemi: Yetkisiz Toptancıya Geçit Yok!
660 kişi işsiz kalacak! 155 yıllık dünya devi üretimi durduruyor
Narenciyede 697 Milyon Dolarlık Dev İhracat: Zirve Irak ve Rusya'nın!
Zeytinin Gizli Maliyeti: 1 Kilo Zeytine 7 Ton Su