Tokat'taki terör operasyonu

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Altınörs dahil 8 şüpheli adliyeye getirildi

TOKAT (AA) - Tokat'ta, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişiden, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs'ün de bulunduğu 8'i daha adliyeye sevk edildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan Altınörs ile diğer 7 şüpheli, adliyeye getirildi.

Altınörs, adliyeye girişi sırasında, "Benim şahsımda partimizin geleceğine yönelik bir komplodur, boşa çıkartacağız." diye bağırdı.

Terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla Alp Altınörs dahil 16 kişi polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Daha önce adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden İ.T, D.B, Ç.B, R.Ş, D.K. ve Y.D. mahkemece tutuklanmış, B.T. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı