Tokat'taki FETÖ/PDY soruşturması

Gözaltına alınan 8 polisten, eski İl Emniyet Müdür Yardımcısının da aralarında bulunduğu 5'i tutuklandı

TOKAT (AA) - Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 polisten 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarından meslekten ihraç edilenlerin de olduğu 8 polis, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Boylu, eski Personel Şube Müdürü Orhan Altuntaş ve 3 polis tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti